неділю, 19 грудня 2021 р.

«Коли янголи спускаються на землю...»

     19 грудня – одна із найочікуваніших дат у році, день, перед яким усі дітлахи намагаються бути якомога чемнішими – свято Миколая.
    За легендою, Святий Миколай був покровителем не тільки дітей, а й мандрівників. Православна гілка християнства це свято відзначає 19 грудня, а в католицька трохи раніше – 6 грудня.
    Усі ми знаємо саме цієї ночі як усі поснуть, миттю прилетить на золотих санях Миколай – із білою бородою, в теплому кожусі, а головне – з великим мішком подарунків.
    Та не все так просто. Разом з Миколаєм приходило ще 2 ангели і 2 чортики – і от саме вони розповідали Чудотворцю, якого саме подарунка заслужила ця дитина.
    Але і дорослі й діти завжди вірять у перемогу святого Миколая Чудотворця, де завжди перемагає добро і кожна дитина (велика чи маленька) отримає свій довгоочікуваний подарунок. Це очікуване дітворою свято вчить милосердю, щедрості і любові до оточуючих людей. Чудесну традицію передають з покоління в покоління, а вона прищеплює головні цінності нашим дітям.
    У цей гарний день щиро вітаємо усіх із Днем Святого Миколая! Нехай Чудотворець принесе у ваші домівки мир, добро, радість, розуміння і солодкі подарунки!