вівторок, 13 червня 2023 р.

 Традиційний book-пікнік «Книжки і кактуси»

За традицією щороку до Полтавської обласної бібліотеки для юнацтва імені Олеся Гончара зазирає на книжковий пікнік веселий кактус, який надихає відвідувачів любити читання, цікаво розважатися і берегти природу.

Дітлахи ліцею №31 та ЗОШ №38, а також постійні та нові відвідувачі мандрували бібліотекою, виконуючи захопливі завдання.

У Творчій майстерні виготовляли тематичну закладинку. Читальний простір «Bookspace» забезпечив комфортні умови для ознайомлення із сучасною літературою на екотематику. Потанцювали на локації «Кактус-dance». У студії малювання діти зобразили милих колючих рослинок. Літмайданчик зацікавив оповіданням «Кактус Скрат». Загадкова локація «Хто сховався в кактусах?» заінтригувала нестандартними завданнями. В Екомістечку учасники розважились екологічними іграми разом із Іриною Коноз та Артемом Коломійцем.

Подарунком для  гостей заходу будуть яскраві танцювальні виступи Мирослави Плюти та музичний номер Гліба Нагорного. Усі учасники отримали сувеніри від бібліотеки в безпрограшній лотереї. 

Book-picnic «Книжки і кактуси» – читай яскраво та екологічно! Далі буде!